Primo articolo del blog

Përshëndetje krijues e artdashës!
Ky blog është krijuar enkas si hapësirë e përbashkët për ekspozim dhe bashkëpunim mes artistëve të një zhanri artistik nga më të vjetrit në kohë,por edhe nga më modernët.Mund ta njihni me emra të ndryshëm të huaj si :comics,fumetto, bande dessinèe,novela grafike,manga.Për fat të keq në Shqipëri nuk ka ende një traditë të mirëfilltë në këtë zhanër,prandaj për ta shqipëruar sa mundem,tani dhe në të ardhmen, në këtë blog dhe në rrjetin njoftues që e mbështet,do quhet “tregim pamor”.Hera herës,faqet e këtij blogu do pasurohet me informacione të ndryshëm: pamor,në formë teksti,PDF ose video,me punime ose udhëzime që kanë si qëllim të ndihmojnë ndopak artistët e tregimit pamor të hedhin hapat e para në këtë lloj arti ose të përmirësojnë nga ana teknike aftësitë e tyre.Shpresoj që njohuritë e kaluara përmes këtij blogu,të mund të jenë sa më të domosdoshme e të frytshme!

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo di WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...